Adilcevaz Belediyesi İş Yerleri Rekor Fiyatlara Satıldı

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nin satışa sunduğu 27 iş yeri, 111 bin 500 lira ile 44 bin...

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nin satışa sunduğu 27 iş yeri, 111 bin 500 lira ile 44 bin 500 lira arasında değişen rekor fiyatlarla satıldı.

Satış, belediye satın alma odasında komisyon önünde açık artırma teklifi ile yapıldı. Komisyona belediyenin daimi meclisi üyesi Alaattin Uluğ başkanlık etti. Çarşı içi, Orta Mahale ve Lise caddesi üzerindeki 24 metrekarelik dükkanlar, 111 bin 500 lira ile 44 bin 500 lira arasında değişen rekor fiyatlarla satıldı. Yaklaşık 230 bin lira kira alacağı olan belediyenin, bazı kiracıları icraya verdiği belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Yapılan satışı değerlendiren Başkan Adnan Göksoy, şeffaf bir ihale olduğunu düşündüğünü belirtti. Göksoy "Satılan iş yerlerinin bedelleri 15 gün içerisinde Adilcevaz Belediyesi'nin hesabına ödenecektir. Vatandaşlar belediyeye ait iş yerlerini işgal edince kira ödemeye yanaşmıyorlar ve ödeme yapmıyorlar. Biz de bu nedenden dolayı dükkanları satmak zorunda kalıyoruz. Allah alanlara hayırlı etsin" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: