Adilcevaz'da 300 aileye 7'şer kilo kurban eti dağıtıldı

İstanbul ve Bilecik’ten gelen Kimse Yok Mu gönüllüleri, yüzlerce aileyi kapı kapı dolaşarak, ihtiyaç sahiplerini...

İstanbul ve Bilecik’ten gelen Kimse Yok Mu gönüllüleri, yüzlerce aileyi kapı kapı dolaşarak, ihtiyaç sahiplerini bayram sevincine ortak etti.
Kurban Bayramı, Türkiye’nin dört bir tarafında coşkuyla yaşanıyor. Bayramlaşma ve hediyeleşme geleneğini devam ettiren Anadolu halkı, bu bayramda da dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirerek, bir ve beraber olmak gerektiğini hatırlatıyor.
Kimse Yok Mu Derneği de yurdun çeşitli yerlerinde düzenlediği kurban organizasyonları ve yardım faaliyetleri ile bu bağların daha da güçlenmesine vesile oluyor. Yoksulu ve ihtiyaç sahibini unutmayan Kimse Yok Mu gönüllüleri, Doğu ve Güneydoğu’ya adeta akın etti. Binlerce gönüllü, bir merhamet ve yardım eline dönüşerek kapı kapı dolaştı, ziyaret ettiği evlere bayram sevincini taşıdı.
Bitlis Adilcevaz ilçesinde, gidilmedik yer bırakmayan gönüllüler, ekipler halinde, kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına büyük çaba gösterdi. Titizlikle yürütülen yardım faaliyetleri, kardeşlik köprülerinin yeniden güçlenmesini sağlayarak, Kurban Bayramı sevincine yoksul, yetim, yaşlı ve çocukları herkesi ortak etti. Kurban eti dağıtımına, Adilcevaz'da çok sayıda hayırsever vatandaş ve bayramını memleketinde değil, Adilcevaz'da vatandaşlarla geçirmek isteyen fedakar öğretmenler de katıldı. 300 aileye 7'şer kilo et dağıtımı yapan gönüllüler, çocukları da unutmadılar, yanlarında getirdikleri kırtasiye malzemeleri ve zarflar içerisinde harçlık da verdiler. Vatandaşlar ise gelen misafirlere çeker ve lokum ikramında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz