Adilcevaz'da Huzur Toplantısı Düzenlendi

BİTLİS (AA) - İl Emniyet Müdürü Saim İşlek ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy,  Belediye Meydanında huzur toplantısı düzenledi.

İl Emniyet Müdürü Saim İşlek ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Belediye Meydanında huzur toplantısı düzenledi. İşlek, polisin görevleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında toplantıya katılan vatandaşlara bilgi verdi ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Temel amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu belirten İşlek, "Sizlere telefon numaramı da vereceğim. Sorunlarınız olduğunda istediğiniz zaman beni arayabilirsiniz. Gençliğin içinde bulunduğu tehdit ve tehlikeleri, madde bağımlılığının bulunduğu yerleri takip ediyoruz. Takip etmeye devam edeceğiz. En büyük destekçimiz sizlersiniz. Siz fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız, bizler değerlendireceğiz. Eleştiriye her zaman açığız" dedi. Devletin gülen yüzü olmaya geldiklerini ve her insana çok özel yaratılmış bir varlık olarak baktıklarını ifade eden İşlek, kamu düzenini sağlamak için görev yaptıklarını, sağlık ve huzurun her şeyin başı olduğunu kaydetti. Gürsoy ise Adilcevaz'ın en sakin ve huzurlu ilçelerin başında geldiğini belirtti. Toplantı sonunda vatandaşlar İşlek'e ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: