Adilcevaz'da Süt Işleme Fabrikası Açıldı

Adilcevaz ilçesinde Ahlatlı iş adamı Resul Şerefoğlu tarafından süt işleme fabrikası açıldı.

Adilcevaz ilçesinde Ahlatlı iş adamı Resul Şerefoğlu tarafından süt işleme fabrikası açıldı.

Yıllardan beri atıl durumda olan Adilcevaz Süt Fabrikası, Şerefoğlu tarafından onarılarak süt işleme fabrikasına dönüştürüldü.

Fabrikanın açış töreninde konuşan Vali Veysel Yurdakul, Adilcevaz'da kurulan işletmenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yurdakul, "Süt fabrikasını modern teknikle faaliyete geçiren işletme sahibini kutluyorum. Bölgemizde yatırım yapan ve istihdama katkı sunan tüm yatırımcıları destekleyeceğiz. Böylesine modern bir tesisin açılmasına vesile olan Adilcevaz Kaymakamı Ahmet Dilsiz'i ve emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

İş adamı Şerefoğlu ise Adilcevaz'a son teknolojiyle modern bir tesis kurduğunu bildirdi.

Törene Kaymakam Dilsiz, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Selcan Bayar / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: