Adilcevaz'da Yılsonu Etkinlikleri

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri programında, 12 kursiyer sertifika aldı.

Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri programında, 12 kursiyer sertifika aldı. Programda açılış konuşmasını yapan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, müdürlüğün ilçede çok çeşitli kurslar ve programlar düzenlediğini belirterek, yöneticileri bu başarılarından dolayı kutladı. Özbek, "Sizler el emeğinizi, göz nurunuzu dökerek iş yapıyorsunuz. Bu kurslar sayesinde genç kızlarımız meslek öğreniyor, işlerini kurma fırsatı yakalıyor ve bu sayede aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Bu kursların açılmasına vesile olan Halk Eğitim Merkezi yetkililerini tebrik ediyorum" dedi. Özellikle Okuma yazma kurslarının büyük ilgi gördüğünü ve Bitlis'te en yüksek okuma yazma oranına ulaştıklarını dile getiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat Çiftçi de müdürlüğün açtığı kurslar ve eğitimler hakkında bilgi verdi. El sanatları sergisi açılışıyla son bulan programda, 12 kursiyer sertifikalarını aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: