Adıyaman Anadolu Lisesi Satrançta Birinci Oldu

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen satranç turnuvasında Adıyaman...

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen satranç turnuvasında Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencileri hem okul hem de ferdi olarak birinci oldu.

Adıyaman’da 20 okuldan 58 öğrencinin katıldığı ve 3 gün süren satranç turnuvası sonuçlandı. Turnuvanın gençler kategorisinde Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencileri birinci olmayı başardı. Hasan Gökdemir, Ali Büyükdemir, Sezer Salman ve Ulaş Cinbaş’ın okul adına katıldığı turnuvada Hasan Gökdemir ferdi olarak il birincisi olurken, okul olarak da birinciliği elde ettiler. Hasan Gökdemir, önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Adıyaman’ı temsil edecek.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Yusuf Sitil, dereceye giren öğrencilere kitap hediye ederek, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

Yusuf Sitil, öğrencilerin hem derslerde hem de bu tür sosyal aktivitelerde başarılı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: