Adıyaman Anafen SBS'de Ilk Ona Altı Öğrenci Soktu

Adıyaman Anafen Şube Müdürü Yusuf İşlek, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Adıyaman’da ilk onda altı öğrenci...

Adıyaman Anafen Şube Müdürü Yusuf İşlek, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda Adıyaman’da ilk onda altı öğrenci ile başarılı olduklarını belirtti. İşlek, rehberliğiyle öğrencisini ayrıntıyı yakalamaya sevk eden öğretmenlerin rehberliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Adıyaman Anafen Şube Müdürü Yusuf İşlek, yaptığı açıklamada, hem kitlesel hem bireysel başarıda Adıyaman’ın değişmeyen adresinin HÜGEM Dershaneleri olduğunu söyledi. Çıktıkları eğitim yolunda, öğrencileri daha donanımlı ve kaliteli yayınlarla yerleştirme adına Anafen Dershaneleriyle işbirliği yaptıklarını söyleyen İşlek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Bütün öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle bu birlikteliğin haklı gururunu yaşıyoruz. Eğitim işinin öznesi olan öğrencilerimizi tebrik ederken, başarı maratonunda öğrencilerimizin yaptığı programlarda desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz. 'Sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanıyoruz' sloganıyla yola çıkmıştık. Her konuda olduğu gibi başarıda da ilk şart sevgidir. Bugün bu slogana bir yenisini eklemek istiyoruz. 'Başarı ayrıntıda gizlidir'. Ayrıntıyı elde etmenin yolu da öğrencinin eğitim işine güdülenmesinden geçer. Bu noktada devreye öğretmen girer. Öğretmenin Anafen’deki karşılığı rehber öğretmendir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: