Adıyaman Barosu'nda Görev Değişimi

Adıyaman Baro Başkanlığı’na seçilen Av. Abdullah Tel, eski Başkan Av. Demirhan Seçilmiş’ten görevi devraldı.Adıyaman Baro...

Adıyaman Baro Başkanlığı’na seçilen Av. Abdullah Tel, eski Başkan Av. Demirhan Seçilmiş’ten görevi devraldı.

Adıyaman Baro Başkanlığı'nda düzenlenen devir teslim töreninde, her iki başkanda birbirine çiçek takdim ederken, baronun yeni yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende konuşan eski Başkan Av. Demirhan Seçilmiş, Av. Abdullah Tel’in başkanlığa seçilmesinden dolayı duyduğu sevinç ve heyecanı dile getirdi.

Seçilmiş, Abdullah Tel’in hizmet bayrağını daha yükseğe çıkartacağına inancının tam olduğunu, meslektaşlarına ve hukuka bağlılığına inandığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Abdullah Tel de, Demirhan Seçilmiş ve yönetim kuruluna verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerini ileterek, kendilerinin desteklerine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Adıyaman Barosu’nun yeni yönetimi; Abdullah İzi, Hacı Şimşek, Abdurrahman Tutdere, Bahattin Barış Bilgiç, Mustafa Kırmızı Taş, Mehmet Canpolat ve Hasan Özgür’den oluşuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: