Adıyaman Belediyesi'nden Dev Dayanışma Pikniği

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen “Dayanışma Pikniği”nde belediye personeli moral depoladı.Pikniğe, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, eşi...

Adıyaman Belediyesi tarafından düzenlenen “Dayanışma Pikniği”nde belediye personeli moral depoladı.

Pikniğe, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, eşi ve çocukları, AK Parti Adıyaman Milletvekili Murataza Yetiş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu başkanları, belediye personeli ve aileleri katıldı. Alidağı Mesire Alanı’nda personel aileleriyle birlikte eğlenceli keyifli saatler geçirdi. Çocukların da çok eğlendiği piknikte, büyüklerin coşkusu ve eğlencesi çocuklarınkini aratmadı. Büyüklerin en çok ilgi gösterdiği yarışmalar halat çekme, futbol ve voleybol turnuvası, çuvalla zıplama yarışması olurken, Hacivat-Karagöz oyununa da gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı. Alan büyük olunca sosyal aktivitelerin sayısı da çok fazla oldu. Bazı çocuklar palyaçolara renkli kalemlerle yüzlerini boyatıp ücretsiz dağıtılan balon, elmalı şeker, pamuklu şeker, uçurtma gibi neşe bulacakları stantları tercih ederken, yaşları biraz daha büyük olan çocuklar yani miniklerin ağabeyleri daha çok fizik ve kondisyona dayalı spor oyunlarını tercih etti.

Reklam
Reklam

Başkan Büyükaslan, konuşmasını çocukların sevgi çemberinde arasında yaptı. Büyükaslan, “Biz büyük bir aileyiz. Bini aşkın çalışanımız ve onların aileleri bir bütün, tek bir aile olarak 4 bin kişi ile burada toplandık. Birçok personelimiz bu piknikle birlikte ilk defa bir araya gelmiş ve tanışmış oldu. Ben pikniğimize katılan veya mazeretinden dolayı katılamayan tüm personelimize ve bu organizasyonda görev alan tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Yetiş, Belediye Başkanı’nın yaptığı bu organizasyonun birçok belediyeye örnek olması gerektiğinin altını çizerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Misafirler ise, Büyükaslan’ın önemli bir organizasyon gerçekleştirdiğine vurgu yaparak, “Binlerce kişiyi burada bir arada görmek çok güzel. Pikniğin dayanışma ve kaynaşma anlamında getireceği pozitif gelişimle beraber çalışanların motivasyonunu yükseltecek bir etkinlik” dedi.

Belediye personeli de, piknikten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Başkan Büyükaslan’a teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz