Adıyaman Belediyesinin yol çalışması

Adıyaman trafiğini önemli ölçüde hafifletecek olan 2. Çevre Yolu'nun tamamlanması için Adıyaman Belediyesinin yol çalışması devam ediyor.

Adıyaman trafiğini önemli ölçüde hafifletecek olan 2. Çevre Yolu'nun tamamlanması için Adıyaman Belediyesinin yol çalışması devam ediyor.

Malatya Caddesi ile Karapınar Yolu arasındaki mesafenin uzun zamandır faaliyete geçtiği çevre yolunun, Karapınar Yolu ile Petrol Caddesi arasındaki kısmın tamamlanması için çalışmalar yürütülüyor.

Yolun geçeceği güzergahta bulunan Cırlaz Deresi'nde, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir yandan dere ıslahı, dolgu ve menfez yapılırken, diğer yandan atık su için 2 ayrı şebeke döşeniyor.

Reklam
Reklam

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaptığı açıklamada, Adıyaman'ın sadece bugününü değil, aynı zamanda geleceğini de düşünerek, ileriye yönelik yatırım yaptıklarını belirtti.

Başkan Büyükaslan, şu bilgileri verdi:

"Şehrimizin geleceğini göz önünde bulundurduğumuzda, trafik konusunda sorunun hayli büyüyeceğini sezinledik. Önümüzdeki yıllarda söz konusu sorununun yaşanmaması için 1. Çevre Yolumuzun bir üstünde yeni bir çevre yolu daha açmayı uygun gördük. Yolun açılması için ivedilikle gerekli çalışmaları başlattık ve geldiğimiz noktada 2. Çevre Yolumuzun önemli bir kısmını tamamlayarak, hizmete sunduk.

Hatta belli bir bölgesine 'Yeşil Dalga' sistemini de kurarak, kurallara uyulmadığı takdirde seyreden araçların kırmızı ışığa yakalanmalarını sağladık. Şu sıralar yolun Yeni Sanayi Mahallesi sınırlarında geçecek olan kısmın yapılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu bölgeyi de kısa sürede bitirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: