Adıyaman Bilişim Derneği Proje Bekliyor

Adıyaman Bilişim Derneği Başkanı Aydın Biçer, sektörel projeler hazırlayan kişilere çağrıda bulunarak, “Sektöre yönelik projelerinizi,...

Adıyaman Bilişim Derneği Başkanı Aydın Biçer, sektörel projeler hazırlayan kişilere çağrıda bulunarak, “Sektöre yönelik projelerinizi, gelin beraber hayata geçirelim” dedi.

Adıyaman Bilişim Derneği Başkanı Aydın Biçer, bilişim alanında projelerin sunulmasını beklediklerini belirterek, “Bilişim sektörüyle ilgili Avrupa Birliği projelerinizi, sponsorluk önerilerinizi ya da KOSGEB, SODES gibi kurumsal projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bilişim sektörüne yönelik, derneğimizin destek sağlayacağını düşündüğünüz projeleri lütfen bizimle paylaşınız. Projeleriniz hayata geçirilirse, projeyi üreten kişi ya da kişilere ödüller verilecektir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Adıyaman'daki bilgisayar satış ve teknik servis işletmelerinin yüzde 80'inin derneğe üye olduğunu kaydeden Biçer, dernek olarak önümüzdeki aylarda bilişim fuarı ve sempozyumlar düzenleyeceklerini de dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: