Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’nde Terfi Heyecanı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görev yapan 20 rütbeli personel bir üst rütbeye terfi etti.Terfi...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görev yapan 20 rütbeli personel bir üst rütbeye terfi etti.

Terfi eden personele yeni rütbeleri polisevinde düzenlenen tören ile takıldı. Törende 1 kişi 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3 kişi 4. sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, 6 kişi emniyet amirliğinden 4. sınıf emniyet müdürlüğüne, 4 kişi baş komiserlikten emniyet amirliğine, 4 kişi komiserlikten baş komiserliğe, 2 kişi komiser yardımcılığından komiserliğe terfi etti.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, polisliğin başkalarının huzuru için fedakarlık, feragat, yorulma ve çok çalışma gerektiren bir meslek olduğunu dile getirdi.

Fikret Salmaner konuşmasında, “Emniyet teşkilatı asayişin, mal ve can güvenliğinin sağlanması hususunda gayret sarf eden, her kademesiyle toplumun güvenliği ve huzuru için dürüst, tarafsız, insan haklarına ve yasalara saygılı, hukukun üstünlüğüne dayalı, meslek etiği çerçevesinde, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürütmektedir. Bugün burada arkadaşlarımız üstün gayret ve başarıları neticesinde terfi ettiler” dedi.

Düzenlenen törene; Vali Yardımcısı Levent Öztin, Jandarma Garnizon Komutan Vekili Albay Ayhan Karakaş, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Meclis Başkanı Necmi Baykan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve rütbe alan personel ile aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz