Adıyaman Küçük Millet Meclisi Haziran Ayı Forumu Gerçekleştirildi

Adıyaman Küçük Millet Meclisi Haziran ayı forum toplantısında "Başkanlık Sistemi", "Nemrut Dağı Adıyaman'ın demek yeterli...

Adıyaman Küçük Millet Meclisi Haziran ayı forum toplantısında "Başkanlık Sistemi", "Nemrut Dağı Adıyaman'ın demek yeterli mi" ve "Nemrut'u Nasıl cazibe merkezi haline getirebiliriz" başlıkları konuşuldu.

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonu'nda moderatörlüğünü Star Gazetesi Yazarı Fadime Özkan’ın yaptığı toplantıya, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin yanı sıra AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş katıldı. Moderatör Fadime Özkan, Türkiye’nin başkanlık sistemine geçilmesini tartıştığını belirterek, 2014’de mevcut durumun devam etmesi halinde, yetkileri olan Başbakanın halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Toplantıya katılan kişiler, başkanlık sistemiyle ilgili görüşlerini açıkladıktan sonra, yerel gündem konusu olan 'Nemrut Dağı Adıyaman'ın demek yeterli mi' ve 'Nasıl cazibe merkezi haline getirebiliriz?' konularını konuştu.

Reklam
Reklam

Milletvekili Yetiş’te Nemrut Dağı konusunda görüşlerini açıklayarak, konuşmalarda sürekli negatif dil kullanıldığını ve bilgi kirliliğinin olduğuna dikkat çekerek, yaşanan gelişmelerden bahsetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: