Adıyaman refüjlerinde güller açacak

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karaali yolundaki kavşak ve refüjlerde gül ekim çalışması yaptı.Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, mevsim şartlarına uygun çiçeklendirme çalışmalarına şehrin birçok noktasında devam ettiklerini söyledi.

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karaali yolundaki kavşak ve refüjlerde gül ekim çalışması yaptı.
Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, mevsim şartlarına uygun çiçeklendirme çalışmalarına şehrin birçok noktasında devam ettiklerini söyledi. Yetkililer, “Karaali yolu üzerinde bulunan kavşak ve refüjlerde gül dikim ve bakım çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımız mevsim şartlarına göre rutin olarak devam edecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz