Adıyaman Üniversitesi Kampusuna Aydınlatma

Adıyaman Üniversitesi merkez kampusunun aydınlatılması için başlatılan çalışmalar kapsamında yürüyüş ve çevre yollarına 44 dekoratif...

Adıyaman Üniversitesi merkez kampusunun aydınlatılması için başlatılan çalışmalar kapsamında yürüyüş ve çevre yollarına 44 dekoratif aydınlatma direği dikildi.

Kampus çevre düzenlemesi birinci etap işi kapsamında gerçekleştirilen çalışmada Merkezi Derslikler, Mediko-Sosyal Binası ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi arasında bulunan yürüyüş ve çevre yollarında aydınlatma direkleri dikildi. Kampusun güvenli ve güzel bir görünüme kavuşması amacıyla eğitim-öğretim yılı öncesi tamamlanan çalışmanın yanında ikinci etapta kampus çevre düzenleme ve aydınlatma işi kapsamında da çevre ve yürüyüş yollarına 160 yeni dekoratif direk daha dikilecek. Bu çalışma da önümüzdeki 2-3 ay içerisinde tamamlanacak.

Reklam
Reklam

Öte yandan Eğitim Fakültesisin yanında yapılan yapay göletin peyzaj çalışması kapsamında da 7 çeşit renkte senkronize aydınlatma sağlayacak olan RGB Çim Armatörü tipi aydınlatma direkleri de yine 2-3 ay içinde dikilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz