Adıyaman Üniversitesi, Ünilig Şampiyonasına Katılıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Deplasmanlı Voleybol Ligi (ÜNİLİG) maçına çıkan Adıyaman Üniversitesi...

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Deplasmanlı Voleybol Ligi (ÜNİLİG) maçına çıkan Adıyaman Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Mardin Artuklu Üniversitesi'ni 3-0 yendi..

Deplasmanda oynanan karşılaşmayı Adıyaman Üniversitesi Takımı 3-0 kazandı ve en iyi ikinci olarak 27-29 Nisan’da Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Üniversitelerarası Voleybol Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Şampiyonası’nda erkeklerde 8 takımın yer aldığı finalde mücadele edecek üniversiteler, İstanbul Üniversitesi, Edirne Trakya Üniversitesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karabük Üniversitesi ve Adıyaman Üniversitesi şeklinde sıralanıyor.

Reklam
Reklam

Adıyaman Üniversitesi Takımı Antrenörü Fatih Mehmet Uğurlu, takım oyuncularının aynı performansı final maçlarında da göstererek şampiyon olmaları temennisinde bulunarak, “Bu başarıyı yakalamamızda her türlü ilgi ve desteği bizden esirgemeyen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz