Adıyaman Üniversitesinde Hemşireler Haftası Programı Düzenlendi

18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Adıyaman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve İl Sağlık...

18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası nedeniyle Adıyaman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve İl Sağlık Müdürlüğü ortaklaşa etkinlik düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, öğretim elamanları, hemşireler, hemşire adayları ile öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmaları yapıldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, konuşmasında Hemşireler Haftasını kutladı.

Hemşireliğin insanların en sıkıntılı günlerinde onlara sabırla, şefkatle hizmet ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, hemşireliğin kutsal bir meslek olduğunu vurguladı. Meşakkatli bir şekilde çalışan hemşire ve ebeleri kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş ise, sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez çalışanları olan hemşire ve ebelerin sadece belli gün ve haftalarda değil, her zaman hatırlanacak ve değer görecek insanlar olduklarını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından Başkanlığını Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Handan Soysal'ın yaptığı "Hemşire Hasta, Hasta Yakınları Arasındaki Etkileşim" konulu panel düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak Öğretim Görevlisi Sema İçel, Hemşireler Nida Coşkun ve Nihal Genç katıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: