Adıyaman Üniversitesinden sanayici ve esnaf kuruluşlarına ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman'da faaliyet gösteren sanayici-işadamı dernekleri ve esnaf kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman'da faaliyet gösteren sanayici-işadamı dernekleri ve esnaf kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selahattin Bekmez, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Genel Sekreter Hasan Çetintaş ile Adıyaman Genç Sanayici ve İşadamları Deneği (ASGİAD), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ile Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD)'ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Prof. Gönüllü, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, üniversite olarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine önem verdiklerini belirtti.

Sanayici ve iş adamı derneklerinin yöneticileri ise Adıyaman'ın gelişimi için Adıyaman Üniversitesinin önemli bir misyona sahip olduğunu ifade ettiler.

Son ziyaretini Adıyaman Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'ne yapan Prof. Gönüllü ve beraberindeki heyet, Başkan Abuzer Aslantürk ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Gönüllü, Adıyaman Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'nin hukuk fakültesi binasını yapacağı yönündeki taahhüdünü hatırlatarak, "Kooperatifin bu yöndeki girişimini hayırlı bir adım olarak görüyor ve takdirle karşılıyoruz. Hukuk fakültesinin kurulması için senatomuz karar aldı ve Yüksek öğretim Kurulu Başkanlığı'na arz ettik. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar"dedi.

Adıyaman Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk ise hukuk fakültesinin kurulması kararı alınması durumunda hemen binanın yapımına başlayacaklarını belirterek, tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: