Adıyaman Üniversitesi'ne 126 Araç Kapasiteli 5 Otopark Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi personel ve öğrencilerine ait araçların hava koşullarının yol açtığı olumsuz etkilerden korunması amacıyla...

Adıyaman Üniversitesi personel ve öğrencilerine ait araçların hava koşullarının yol açtığı olumsuz etkilerden korunması amacıyla merkez kampüste 126 araç kapasiteli 5 otopark yapıldı.

Çelik konstrüksiyondan yapılan otoparkların polikarbon çatısı, güneşten gelen ultraviyole ışınların neden olduğu zararlı etkileri ortadan kaldırıyor. Böylece araçlar zarar görmüyor. Proje için toplam 293 bin 616 TL harcandı.

Adıyaman Üniversitesi kampüsünün daha modern imkanlara kavuşması için çalışmalara büyük bir özveriyle devam ettiklerini kaydeden Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, çelik konstrüksiyon otopark yapımını daha da genişletmeyi planladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: