Adıyaman Valiliği'nde Şüpheli Çanta Alarmı

Adıyaman Valiliği yanına bırakılan şüpheli çanta, paniğe ve korkuya neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis...

Adıyaman Valiliği yanına bırakılan şüpheli çanta, paniğe ve korkuya neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Eski Zey Caddesi'nde, Adıyaman Valiliği önüne bırakılan şüpheli bir çanta olduğunun ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti. Bütün cadde ve ara sokakların trafiğe kapatılması sonrası olay yerine güvenlik şeridi çekildi. Valiliğin yanına bırakılan şüpheli çantanın olduğu haberini alan Valilik çalışanları ise, pencerelerden olayı tedirgin bakışlar içerisinde izledi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bomba imha uzmanlarının hazırlık yapmaları esnasında, olay yerinde bulunan bir iş yeri sahibi Hasan Altan, polislere çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Bir sivil polis de çantanın yanına yaklaşıp, içerisinde bir şey olmadığını fark ederek çantayı kaldırdı. Polis tarafından alınan çanta, sahibi Altan'a teslim edildi.

Reklam
Reklam

Hasan Altan, çantanın kendisine ait olduğunu, çantayı yırtık olması ve işe yaramadığı nedeniyle çöpe attığını, başkaları tarafından çöpten çıkarılıp kaldırım üzerine bırakıldığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: