Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş Tut'ta

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, sorunları yerinde görüp tespit etmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla düzenlediği...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, sorunları yerinde görüp tespit etmek ve çözüm yolları bulmak amacıyla düzenlediği ilçe gezileri kapsamında hafta sonu mesaisini Tut İlçesine ayırdı.

Tut İlçesinde Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, ilçenin sorunları ile ilgili Kaymakam Kendüzler’den bir Brifing aldı.

Kaymakamlığın yürüttüğü proje ve çalışmalarla ilçenin tarihi, coğrafyası, sosyal, ekonomik, kültürel gelişimi ve devam eden yatırımlar hakkında Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler’den bilgi alan Vali Demirtaş, yaptığı açıklamada, “İlçelerimizin sorunlarının çözümü noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin Valilik olarak yoğun gayret sarf ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Kaymakamlık ziyareti sonrası Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler ve ilçenin yöneticileri ile birlikte Şehit Polis Memuru Mahmut Kayan’ın ailesini ziyaret etti. Şehit Polis Memuru Mahmut Kayan’ın babası ve kardeşleri ile görüşen Vali Mahmut Demirtaş, acılı aileye sabır dileyerek, devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: