Adıyaman Valisi Sodan şampiyonunları kabul etti

Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Mevlana Altuntaş ile Ankara'da yapılan Veteranlar Güreş...

Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Mevlana Altuntaş ile Ankara'da yapılan Veteranlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olan Mehmet Çalğan'ı Vali Ramazan Sodan makamında kabul etti.
Kick Boks Avrupa Şampiyonu Mevlana Altuntaş ile Türkiye Güreş Şampiyonu Mehmet Çalğan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ve her iki sporcunun başarısının mutluluk verici olduğunu belirten Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, ''Kick Boks Federasyonu Başkanlığınca 2-9 Eylül 2011 tarihleri arasında İtalya’nın Lignano Sabbiadoro şehrinde yapılan Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonasına ilimizi temsilen Kick Boks Antrenörü Haluk Erdoğan Milli Takım Antrenörü olarak, ilimiz sporcusu Mevlana Altuntaş ise Milli Takımı temsilen sporcu olarak katılmıştır. Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonası'na 34 ülke ve 1111 sporcu katılmıştır. Yapılan müsabakalar sonucunda ilimiz sporcusu Mevlana Altuntaş ülkemizi temsilen 57 kiloda Avrupa Şampiyonu olmuştur.'' dedi.
Sodan, bugün çifte sevinç yaşadıklarını belirterek, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı'nın 2011 faaliyet programında yer alan ve 24 - 25 Eylül 2011 tarihleri arasında Ankara'da yapılan Veteranlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Adıyaman'ı temsilen katılan ve derece yapan güreşçileri de kutladı.
Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren Mehmet Çalğan’ın 85 kiloda Türkiye 1.'si olduğunu belirten vali Sodan, ''Sporcumuz Mehmet Çalğan 12 - 19 Ekim 2011 tarihleri arasında Arnavutluk’un Tiran kentinde yapılacak olan Veteranlar Dünya Şampiyonası'na da katılarak ülkemizi temsil edecek. Her iki sporcumuzu tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.'' diye konuştu.
Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonu Mevlana Altuntaş ile Türkiye Güreş Şampiyonu Mehmet Çalğan’a spor ayakkabı, eşofman ve birer Cumhuriyet Altını hediye ederek, başarı diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz