Adıyaman'da 32 Bin 340 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan uygulamada, 4 araçta toplam...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yapılan uygulamada, 4 araçta toplam 32 bin 340 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adıyaman-Şanlıurfa karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube önünde uygulama yaptı. Yapılan uygulamada zirai ilaç satılan bir minibüste bulunan ilaçların içerisine gizlenmiş 6 bin 250 paket, bir otomobilde 4 bin paket, hafif ticari araçta 16 bin 100 adet ve başka bir otomobilde 5 bin 990 adet olmak üzere toplam 32 bin 340 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Dört ayrı araçta ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili 5 şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: