Adıyaman'da Asfalt Ve Yol Yapım Faaliyetleri Aralıksız Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha amirliği ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan asfalt ve...

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı saha amirliği ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan asfalt ve yol yapım faaliyetleri, aralıksız devam ediyor.

Bir süre önce Yenisanayi Mahallesi’nde başlanan asfalt çalışmaları kapsamında, Sümerbank Parkı’nın kuzey bitişiğindeki caddeye beton asfalt döküldü. Parkın kuzey bitişiğinde doğu-batı istikametine doğru uzanan caddenin önce alt yapısı gözden geçirildi, ardından etaplar halinde standartlara uygun sıcak asfalt yapılarak hizmete sunuldu.

Reklam
Reklam

Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte günümüze kadar kent genelinde yoğun asfalt çalışmaları yapıldığı kaydedilerek, şu bilgiler aktarıldı:

"Ekiplerimiz şehir genelinde sıkı bir çalışma temposu içerisindedirler. Her bölgenin alt ve üst yapısını gözden geçiriyoruz. Kimi yerin mevcut alt yapı şebekesi yetersiz, kimi yerin yeni yapılaşmalardan dolayı henüz alt yapısı yok. Bazı bölgelerde asfaltta tahribat oluşmuş. Bazı bölgelerin ise henüz asfaltı yok. Söz konusu sorunların tümünü titizlikle gözden geçiriyor, ivedilikle gerekeni yapıyoruz. Sümerbank Parkı’nın kuzey bitişiğindeki bu caddemiz de sorunlu caddelerimiz arasındaydı. Oldukça işlek olan caddenin asfaltı yer yer tahrip olmuş, bakım gerekiyordu. O nedenle caddenin alt yapısını ve asfaltını yenileyerek hizmete sunduk. Şehrimizin modern ve yaşanabilirliğine süreklilik sağlamak için yapmış olduğumuz hizmetlerimiz, aralıksız devam edecektir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz