Adıyaman’da bir belde ile 49 adres karantinaya alındı

Adıyaman’da bir belde ile 49 adres korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.Adıyaman İl Hıfzıssıhha Kurulu, merkeze bağlı Yaylakonak Beldesinin merkez ve Karaçalı mahallerinde ikiden fazla hanede Covid-19 vakası görülmesi nedeniyle 10 gün süreyle karantina tedbirlerinin uygulanmasına, okullarda yüz yüze eğitim ve öğretim hizmetlerine karantina süresince ara verilmesine karar verdi.İl Hıfzıssıhha Kurulu, aldığı kararlar ile 49 adreste karantina kurallarının uygulamasını kararlaştırdı.

Adıyaman’da bir belde ile 49 adres korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
Adıyaman İl Hıfzıssıhha Kurulu, merkeze bağlı Yaylakonak Beldesinin merkez ve Karaçalı mahallerinde ikiden fazla hanede Covid-19 vakası görülmesi nedeniyle 10 gün süreyle karantina tedbirlerinin uygulanmasına, okullarda yüz yüze eğitim ve öğretim hizmetlerine karantina süresince ara verilmesine karar verdi.
İl Hıfzıssıhha Kurulu, aldığı kararlar ile 49 adreste karantina kurallarının uygulamasını kararlaştırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz