Adıyaman’da Cami Ve Taziye Evleri Temizleniyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent genelinde bulunan cami ve taziye evleri temizlendi.Temizlik...

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent genelinde bulunan cami ve taziye evleri temizlendi.

Temizlik çalışmaları kapsamında halılar, otomatik halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanıyor. Pencere, kapı, cam ve duvarlar büyük bir titizlikle siliniyor. Ayrıca binaların çevre temizliği yapılarak, hijyenik koşullara uygun hale getiriliyor.

Toplum tarafından cami ve taziye evlerinin yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadetgahların temizliğini sürekli yapıyoruz. Bunun yanında taziye evlerinin de temiz olması bakımından her türlü gayret ve çabayı harcıyoruz. Halkımıza sağlıklı ve huzurlu ortamlar sunmak adına, şehir genelinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bu yöndeki faaliyetlerimizi yıl boyunca devam ediyoruz. Belediye olarak, toplum tarafından yoğun olarak kullanılan ibadetgah ve benzeri mekanlara büyük önem veriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar, toplum tarafından kullanılan mekanların belediyenin temizlik ekiplerince büyük bir özveriyle ve devamlı olarak temizlendiğini dile getirerek, bu tür çalışmalardan ötürü son derece mutlu olduklarını ve hizmetlerinden dolayı hem Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’a hem de ekibine teşekkürlerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: