Adıyaman’Da Esnaf Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, Öğleden sonra kent merkezinde toplanan bir grup esnaf, ellerinde Türk bayraklarıyla Varlık Mahallesi'nde bulunan Askerlik Şubesi'ne geldi. Burada slogan

Mahir ALAN/ADIYAMAN, Öğleden sonra kent merkezinde toplanan bir grup esnaf, ellerinde Türk bayraklarıyla Varlık Mahallesi'nde bulunan Askerlik Şubesi'ne geldi.
Burada slogan atarak terörü protesto eden grup, daha sonra yanlarına gelen Askerlik Şube Bakanı Albay Davut Kulalar'a, Türk bayrağı verdi ve gönüllü asker olmak istediklerini söyledi.
Bayrağı alan ve duyarlılığından ötürü vatandaşlara teşekkür eden Albay Kulalar, "Bu ulvi talep nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. TSK terör örgütü ile mücadele edebilecek güçtedir. Türk Silahlı Kuvvetleri; bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da yerine getirecektir" dedi.
Kalabalık, daha sonra şehitler için dua ederek ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: