Adıyaman’da Gap Gençlik Festivali Düzenlenecek

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile birçok festival destekçisi tarafından finanse edilen GAP Gençlik Festivalinin...

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile birçok festival destekçisi tarafından finanse edilen GAP Gençlik Festivalinin 5.’si bu sene Adıyaman Valiliğinin desteği ile 10-13 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenecek.

Festival Koordinatörü Yeşim Çelik Süzer, ilkinin 2009 yılında Mardin’de, daha sonra sırasıyla 2010 yılında Batman’da, 2011 yılında Gaziantep’te ve 2012 yılında Siirt’te gerçekleşen GAP Gençlik Festivalinin 5.’si bu sene Adıyaman Valiliğinin desteği ile 10-13 Mayıs tarihleri arasında Adıyaman’da düzenleneceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 25 sivil toplum kuruluşu temsilcisi Adıyaman’da bir otelin toplantı salonunda bir araya gelerek Adıyaman’da yapılması planlanan Gençlik Festivali hakkında bilgi alış verişinde bulundular. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Festival Koordinatörü Yeşim Çelik Süzer, “Gençlerin katılımı, birlikte çalışma kültürünün geliştirilmesi ve gençlerin ürettiklerini paylaşması temeline dayanan GAP Genç Festivali bu yılda yüzlerce gencin birlikte çalışmasıyla gerçekleşecektir. Birlikte çalışma kültürünün bizler için ilk adımını düzenleme komitesi oluşturmaktadır. Bu işin mutfağında çalışmak, nasıl bir festival yapmak, hangi alanlarda hangi sanatçılarla, hangi atölyelerle hangi bütçe ile sorunlarının cevaplarını aramak için bir arada bulunmaktayız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz