Adıyaman’da KCK Operasyon: 2 Gözaltı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı polis ekipleri, KESK'e bağlı Eğitim-Sen’de arama yaptı, 2...

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı polis ekipleri, KESK'e bağlı Eğitim-Sen’de arama yaptı, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabahın erken saatlerinde Hocaömer Mahallesi'nde bulunan Eğitim-Sen şube binasına geldi. Polisler burada arama çalışması başlattı. KCK soruşturması kapsamında arama yapan polis ekipleri, Eğitim-Sen şube yöneticisi Erdal Yılmaz ve Bekir Gürbüz'ü gözaltına aldı.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Hediye Kılınç, arama sonrası şu açıklamayı yaptı: "Şube yöneticimiz ve eski şube başkanımız olmak üzere 2 arkadaşımızın odaları emniyet güçleri tarafından arandı. Şube yöneticimiz Erdal Yılmaz'ın yönetici olmasından kaynaklı olarak kendi özel eşyaları, dolabı arandı. Şu an her iki arkadaşımız da gözaltına alındılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: