Adıyaman’da Öğretmenlik Vizyon Programı

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi ile EBSAD tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesinde eğitim gören öğretmen...

İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şubesi ile EBSAD tarafından Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesinde eğitim gören öğretmen adaylarına yönelik, Öğretmenlik Vizyon Programı düzenlendi.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa öğretmen adayları yoğun ilgi gösterirken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Faruk Bülentkaplan, “Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencilerine, öğretmenlik öncesi öğretmenlik ile ilgili bilgiler aktarıla bilmesi için böyle bir program yapmaktayız. Hocalarımız öğretmen adaylarına bilgilerini, tecrübelerini, görgülerini öğrencilerine dönük kendilerini hitap etmeleri konusunda bilgiler veriliyor. Bu program Eğitim Birimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği (EBSAD) ve Adıyaman İlim Yayma Cemiyeti Altınşehir Şubesi tarafından düzenlenmektedir. Program sonunda, katılan öğretmen adaylarına sertifikaları verilecektir. İlim Yayma Cemiyeti kurulduğu günden bu yana öğrencilerimizi hem kötü alışkanlıklardan uzak durmasını, hem kendi mesleki alanlarında gelişmeleri hem dini hem de manevi değerlere sahip insanlar yetiştirmeye çalışıyor. Bu programda bu amaçla düzenlenen bir programdır” dedi.

Reklam
Reklam

Programa İlim Yayma Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Faruk Bülentkaplan, öğretmen adayları ile programa konuşmacı olarak Eğitimci- Yazar Vehbi Vakkasoğlu katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: