Adıyaman'da Özel Idareye Taze Kan

Adıyaman İl Özel İdaresi, kırsal kesime yönelik hizmetlerin daha seri ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla...

Adıyaman İl Özel İdaresi, kırsal kesime yönelik hizmetlerin daha seri ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla 14 yeni aracı daha halkın hizmetine sundu.

İl Özel İdaresi'ne yeni alınan araçlar için İl Özel İdare araç parkında tören düzenlendi. Yeni alınan araçlar için İl Özel İdaresi YOL-İŞ Sendikası Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından kurban kesildi. Alınan araçlar Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kenan Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Necmi Baykan, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, Yol-İş Sendikası Başkanı Zeynal Toprak ve kurum personelinin katılımıyla törenle halkın hizmetine sunuldu.
Kırsal kesimde hizmet verecek olan yeni araçların Adıyaman halkı için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, araçların anahtarlarını operatörlere teslim etti. Demirtaş, “Makine parkına kattığımız bu yeni araçlar kırsal kesimde altyapı hizmetlerinde kullanılacak. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha iyi hale getirmeyi düşünüyoruz. Çünkü Adıyamanlı hizmetin en iyisine layık.” dedi.

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi'ne alınan 5 adet damperli kamyon, 2 adet silindir, 2 adet greyder, 2 adet tekerlekli kepçe, 1 adet vidanjör, 1 adet kırkayak ve 1 adet asfalt distribütörünün maliyetinin 4 milyon 123 bin TL olduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, “İl Özel İdaresi makine parkında ekonomik ömrünü tamamlamış araçlarla birlikte 139 araç bulunurken, yeni alınan bu araçların da filoya eklenmesi ile birlikte toplam araç sayısı 153’e yükseldi. 2013 yılı itibariyle araç parkımız bir önceki yıla oranla yüzde 10 artmıştır. Önemli olan bu araçların etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasıdır. Yeni alınan araçlarla Adıyaman’da kırsal kesime yönelik deneyimli personellerimizle birlikte çok ciddi, etkin ve verimli hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyorum. Hedefimiz Adıyaman’da kırsal kesimin bütün sorunlarını bitirmektir. Bu araçların alınmasında ve ödenek konulması noktasında emeği geçen ilimiz milletvekillerine, il genel meclisi başkanına, il genel meclis üyelerine, il özel idaresi genel sekreteri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindekiler, kurdelayı keserek araçları hizmete sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: