Adıyaman’da sahte banknot ele geçirildi

Adıyaman’da polis ekipleri bir büfeye sahte banknot veren şahıslar, 4 bin 400 TL sahte banknot ile yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkezde bulunan tekel büfeye sahte para verildiği ihbarı üzerine Yunus polis ekipleri kısa sürede olay yerine giderek 1 şahsı 4 bin 400 TL sahte para ile birlikte yakaladı.Şüpheli şahıs Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde yapılan sorgulamasının ardından yapılan çalışmalarda olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 2 kişi daha yakalandı.

Adıyaman’da polis ekipleri bir büfeye sahte banknot veren şahıslar, 4 bin 400 TL sahte banknot ile yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman merkezde bulunan tekel büfeye sahte para verildiği ihbarı üzerine Yunus polis ekipleri kısa sürede olay yerine giderek 1 şahsı 4 bin 400 TL sahte para ile birlikte yakaladı.
Şüpheli şahıs Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde yapılan sorgulamasının ardından yapılan çalışmalarda olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 2 kişi daha yakalandı. Gözaltına alının 3 şahıstan 2’sinin sorgulaması sürüyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz