Adıyaman’da Zincirleme Kaza

Adıyaman’da iki yolcu otobüsü ile bir kamyonetin karıştığı zincirleme kaza ucuz atlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman...

Adıyaman’da iki yolcu otobüsü ile bir kamyonetin karıştığı zincirleme kaza ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Gölbaşı karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında Osman T. yönetimindeki 02 KP 202 plakalı otobüs, Ali S. idaresindeki 48 UD 109 plakalı otobüs ve Mustafa K. yönetimindeki 34 FN 0369 plakalı kamyonet, zincirleme kazaya karıştı.

Hatalı sollama nedeniyle 02 KP 202 plakalı otobüs sürücüsü frene basınca, arkadan gelen 48 UD 109 plakalı otobüs hızını alamayarak öndeki otobüse çarptı. Bu esnada sollama yapan kamyonette kazaya karıştı. İki otobüs bir kamyonetin karıştığı zincirleme kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Reklam
Reklam

Yapımı süren yolda meydana gelen kaza yolcular arasında korkuya neden olurken, otobüslerden birisinin Adana’ya tarım işçisi taşıdığı, diğerinin ise yolcu otobüsü olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: