Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyaman Belediyesi personeline etik değerler konusunda seminer verildi.

Adıyaman Belediyesi personeline etik değerler konusunda seminer verildi.

Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından meclis salonunda düzenlenen etik değerler seminerine belediye personeli katıldı.

Etik komisyonu üyesi Salih Ateş ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mesut Tekin tarafından katılımcılara kamu yönetiminde etiğin önemi, kamu görevlilerinin karşılaşabilecekleri etik ikilemler, etik ilke ve değerlere ilişkin mevzuat, etik davranış ilkeleri, kamu malları ve kaynaklarının kullanımı, kamu görevlilerinden beklenen başlıca etik davranışlarla ilgili geniş bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

-Ziraat Odası Başkanı Şahin-

Adıyaman Ziraat Odası Başkanı Kemal Şahin, kütlü pamuk primi destekleri çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Ziraat Odası olarak çiftçilerle ilgili her konuda çalışmaların devam ettiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Son olarak kütlü pamuk primi desteklemeleri konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar neticelendi. İlimizde 2011 yılı ürünü pamuk primi destekleri çiftçilerimizin hesaplarına aktarılmıştır. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün yoğun çalışmaları sonucu ve Adıyaman merkez ve ilçe Ziraat Odası Başkanlıklarının girişimleri neticesinde, pamuk destekleri ödemeleri ülkemizde ilk ödeme yapılacak iller arasında yer aldı.

İlimiz merkez için 5 milyon 800 bin TL, Besni için 13 milyon 600 bin TL, Kahta için 6 milyon TL ve Samsat için 2 milyon 500 bin TL olmak üzere toplamda 28 milyon TL hesaplara aktarılmıştır. Pamuk üreticilerimiz 1 Haziran tarihinden itibaren TC Ziraat Bankası Şubelerinden pamuk primi desteklerini alabilecekler. Bu konuda bizlere her zaman katkı sunan sayın vekillerimize ve özellikle Gıda Tarım ve Hayvancılık Komisyon başkan yardımcılığı görevinde bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan'a teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: