Adıyaman'dan Kısa Kısa

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Turan Özdemir Caddesi'nde asfaltlama işlemini başlattıklarını söyledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Turan Özdemir Caddesi'nde asfaltlama işlemini başlattıklarını söyledi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, doğal gaz kazıları sonucu kullanılamaz hale gelen bazı caddelerde asfaltlama, kaldırım çalışmasını ve orta refüj düzenlemesini tamamladıklarını bildirdi.

Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve diğer mahallelerde yapılan asfalt, kaldırım ve orta refüj çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Özdemir, şöyle konuştu:

"Bir taraftan yol çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan yeni projeleri hayata geçirmek için yoğun bir çalışma başlattık. 75.Yıl Meydanı'ndan başlayarak 1 kilometre uzunluğunda olan Turan Özdemir Caddesi, boydan boya asfaltlanıyor. Bu önemli caddemiz de yapılan kazılar sebebiyle ve çökmeler nedeniyle kötü durumdaydı. Ancak 1-2 gün içinde asfaltlama işleminin tam anlamıyla bitmesiyle, bu caddemizin de bir sıkıntısı kalmayacak. İnşallah 1 yıl içinde Gölbaşı'nda asfaltlanmadık cadde, bulvar ve sokak bırakmayacağız. Bu çalışmalara zaten başladık ve sonunu da getireceğiz."

Reklam
Reklam

-Tut'ta ücretli öğretmen alımları başladı

Tut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılında çalışacak ücretli öğretmen başvurularının başladığı bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, başvuruların 4-11 Eylül tarihleri arasında mesai bitimine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılacağı belirtildi.

Görevlendirme sonuçlarına göre adayların başvuru sırasında verdikleri cep telefonlarına bildirileceği ifade edildi.

Görevlendirmesi yapılan adayın, sonucun kendisine bildirildiği gün veya takip eden gün içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne müracaat etmesi gerektiği belirtilen açıklamada, "Görevlendirmelerde öncelik sırası, Eğitim Fakültesi mezunları, Fen Edebiyat Fakültesi mezunları olup, formasyon alanlar ve diğer fakülte mezunları olacaktır" denildi.

Muhabir: Emin Tezerdi/ Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: