Adıyaman'dan Kısa Kısa

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, YURTKUR Adıyaman Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, YURTKUR Adıyaman Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Erdoğan, ziyarette yaptığı açıklamada, YURTKUR'un sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve devam eden yurt binasıyla ilgili gerekli desteği vereceğini söyledi.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda barınmasının önemine değinen Erdoğan, "Dilerim ki her öğrenci yurt imkanlarından faydalansın. Öğrencilerimiz şu andan yurtlarda eskiye kıyasla daha işi şartlarda bulunuyor" diye konuştu.

YURTKUR Müdürü Sami Köroğlu ise, öğrencilerin rahat bir ortamda barınmaları için bütün imkanları sunduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

-Belediye Başkanı Büyükaslan'a ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Aycan, ziyarette, Başkan Büyükaslan ile bir süre görüşerek, ilin eğitim alanındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Adıyaman'da düzenlenen istişare toplantısına değinen Aycan, "Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki üst yöneticiler 11 ayrı gruba ayrılarak 81 vilayette toplantı düzenliyor. Biz de Adıyaman'da bölge toplantısı düzenledik. Çok verimli bir çalışma oldu" diye konuştu.

Başkan Büyükaslan ise, son yıllardaki eğitim alanına yapılan yatırımlardan memnun olduklarının altını çizerek, "AK Parti Hükümeti döneminde eğitim alanında Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlara şahit oluyoruz. İlk defa milli eğitim bütçesi milli savunma bütçesinin önüne geçti" dedi.

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz