Adıyaman'dan Kısa Kısa

Adıyamanlı güreşçiler, "Genç Erkekler Serbest Grup Müsabakaları"na katılacak.

Adıyamanlı güreşçiler, "Genç Erkekler Serbest Grup Müsabakaları"na katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, kentte güreş branşında başarılı sporcular yetiştirdiklerini belirtti.

özellikle ulusal ve uluslar arası müsabakalara katılan sporcu sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken Bağcı, Kahramanmaraş'ta yapılacak müsabakaya önem verdiklerini ve sporcularından başarılı sonuçlar beklediklerini kaydetti.

-Basketbol müsasakaları

Yıldız Erkekler ve Kızlar Basketbol Grup Birinciliği 22-24 Şubat tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü İle Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereğince basketbol grup müsabakalarının yapıldığını belirtti.

Etkinlik kapsamında Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Ankara ve Bursa'dan 19 takım ve yaklaşık 250 sporcunun Adıyaman'a geleceğini belirten Bağcı, şunları kaydetti:

"İlimizde düzenlenecek bu yarışmalar sonrasında yıldız kız ve erkekler basketbol grup birincileri 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında Bolu, Konya, Sinop ve Trabzon illerinde 29 takım düzenlenecek olan Türkiye yarı final birinciliğinde yarışmaya hak kazanacaklardır."

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz