Adıyaman'dan Kısa Kısa

Çelikhan ilçesinde kitap fuarı açıldı.

Çelikhan ilçesinde kitap fuarı açıldı.

Kaymakam Ömer Dağdeviren, Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte, ilçede ilk kez kitap fuarı açıldığını belirtti.

Fuarın 3 gün ziyaret edilebileceğini aktaran Dağdeviren, "Fuarda üç bine yakın kitap sergileniyor. Kitapların yanında tiyatro gösterisi ile velilerine yönelik konferansımız olacak" dedi.

-Kaymakam Dağdeviren esnafla bir araya geldi

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren esnafa ilçedeki projeleri anlattı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda, esnafla bir araya gelen Kaymakam Dağdeviren, devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Dağdeviren, Çat Barajı'na düşünülen rekreasyon ve kayak projelerinin önemine dikkat çekti.

-Besni'de öğrencilerden anlamlı ziyaret

Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri "Saygı ve Dürüstlük Teması" çerçevesinde yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret etti.

Kulüp öğrencileri ve danışman öğretmenler Sevda Yaşar ve Emel Yalçınkaya, yalnız yaşayan 2 yaşlı kadına ziyaret gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü Ramazan Sertpolat, kulüp öğrencilerinin etkin bir çalışma yaptığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğretmen Sevda Yaşar ise ziyaretlerin çok güzel geçtiğini ve yaşlıların son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

-Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okutuldu

BBP Çelikhan ilçe teşkilatı, BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit programı düzenledi.

Ulu Camisi'nde organize edilen programa vatandaşlar ilgi gösterdi. BBP İlçe Başkanı Ali Horuz, katılımcılara teşekkür etti.

Muhabir: Mustafa Aloğlu -Emre Evren / Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: