Adıyaman'dan Kısa Kısa-Gölbaşı'nda Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlendi

Gölbaşı'nda öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Gölbaşı'nda öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Kaymakam Ali Edip Budan, Fatih Kız ve Mimar Sinan erkek talebe yurtlarında kalan öğrencilerin Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen kermesi açtı. Budan, ilçede gerçekleşen birçok kermesin vatandaşların birlik ve beraberliğini gösterdiğini söyledi.

Kermeslerin yardım yapmak isteyen vatandaşlar için vesile aracı olduğunu ifade eden Budan, "Vatandaşlarımız bu tür kermeslerde bunu bir vesile olarak görüp gereken yardımlarını yapmaktalar. Bu birlik ve beraberliğin sürekli devam etmesi ümidi, çevre il ve ilçelere örnek olması temennisiyle, düzenleyen derneğimize katkılar sağlamasını, ilçemize fayda getirmesini gönülden diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Açılışa, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Halk Eğitim Müdürü Ali Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermes, bir hafta açık kalacak.

-Gölbaşılı badmintoncuların başarısı

Gölbaşı Lisesi genç erkek badminton takımı, Badminton Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Lise beden eğitimi öğretmeni Ayhan Diler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep'te düzenlenen badminton bölge müsabakalarında ilk üç takım arasında yer alan takımın Adıyaman'ı Badminton Türkiye Şampiyonası'nda temsil edeceğini söyledi.

Diler, "Hatay'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandık. Öğrencilerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Şimdi hedefimiz Hatay'daki Türkiye Şampiyonası'nda iyi sonuçlar elde ederek Adıyaman'a şampiyonluk kupasını getirmek" dedi.

Muhabir: Emin Tezerdi / Mehmet Fatih Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz