Adıyaman'dan Suriyelilere Yardım

Çelikhan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri, Suriyelilere teslim edilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldü.

Çelikhan Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri, Suriyelilere teslim edilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldü.

Dernek Başkanı Abumüslüm Çakmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayırsever vatandaşların kendilerine getirdiği giyim, gıda ve ilaç gibi malzemeleri Suriyelilere teslim edileceğini belirtti.

Çelikhan halkının duyarlık bir davranış sergilediğini ifade eden Çakmak, toplanan yardım malzemelerinin Suriyelilere teslim edilmek üzere Şanlıurfa'ya götürüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

"Mağdur durumdaki insanlara yardım eli uzatmak hepimizin insanlık görevidir" diyen Çakmak, şöyle konuştu:

"Dernek olarak gıdadan temizlik malzemesine, giyimden ev eşyasına kadar ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya çalışıyoruz. Suriyeli kardeşlerimiz için toplanan malzemeleri de Suriye sınıra götürüyoruz. Kış ayının gelmesiyle birlikte şartların ağırlaştığı bölgede başta gıda olmak üzere ilaç ve giyim ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkı sağlamaya çalıştık."

Muhabir: Mustafa Aloğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: