Adıyaman’ın En Büyük Kültür Merkezi Açıldı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, 2010 yılında yapımına başlanan...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürü Halil Murat Demir, 2010 yılında yapımına başlanan ve 8 milyon TL'ye mal olan kültür merkezinin geçici kabule başladığını söyledi. Demir, "İnşallah en kısa zamanda resmi açılışını da yapacağız.” dedi.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Demir, inşaatına 2010 yılında başlanan kültür merkezinin, aralık ayı itibariyle geçici kabulünü yaptıklarını belirtti. Demir, "Ufak tefek eksiklikleri olmasına rağmen kullanımına bir mani yok. Şu an için resmi açılışını yapmamış olsak da kültür merkezimizi kullanıyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kültür merkezinin 550 kişi kapasiteli olduğunu belirten Demir, şu bilgileri verdi: "Adıyaman’da hem büyüklük açısından hem de teknik donanımı açısından ilk olan bir kültür merkezidir. Şu an itibariyle 8 milyon TL gibi bir maliyeti oldu bize. Hükümetimizin, Başbakanımızın ve Bakanımızın bize verdiği talimatlar doğrultusunda Adıyaman’da ve ülkemizde bu tür salonları, teknik binaları halkın hizmetine açmaya çalışıyoruz. Bizim işimiz sadece petrol ve doğal gaz çıkartmak değil. Ayrıca, halkımıza hizmet götürmek ve sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için büyük çalışmalar yapıyor ve çabalar harcıyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: