Adıyamanlar Vakfı, burs verdiği öğrenciler için veda töreni düzenledi

Adıyamanlılar Vakfı, burs verdiği ve bu yıl mezun olan üniversite öğrencilerini törenle uğurladı. Vakfın...

Adıyamanlılar Vakfı, burs verdiği ve bu yıl mezun olan üniversite öğrencilerini törenle uğurladı.
Vakfın çok amaçlı salonunda düzenlenen burs töreninde bu yıl mezun olan öğrenciler adına teşekkür konuşması yapan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Bilal Demirel, Adıyamanlılar Vakfı'nın eğitim alanında gençlere sağladığı imkanlarını her zaman takdirle karşıladıklarını belirterek, katkılarından dolayı bütün vakıf yöneticilerine teşekkür etti.
Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ise, öğrencilerin iyi bir tatil geçirmesini temennisinde bulunarak, mezun olan öğrencilere arzu ettiklere hedefe ulaşabileceklerine inandığını kaydetti. Bayhan, "İnsan olarak hepimizin birbirinden tek farkı var. Önemli olan bu farklılığımızı farkındalık haline getirmek ve buradaki zenginliğimizi kuruyarak geniş bir alana yaymaktır. Bunu da hep birlikte başaracağımıza inanıyorum." diye konuştu.
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ise, vakfın bugüne kadar ayakta kalabilmesinin ve bu aşamaya gelebilmesinin tek nedeninin ve tek dayanağının inanç ve azim olduğunu söyledi. Özkartal, "Bir insanda inanç ve azim olmadığı sürece hayata başarılı olması imkansızdır. Gençlerimizin başarısı hepimizin başarısıdır. Ülkemizi emin ellere teslim edebileceğimiz gençleri yetiştirmek hepimizin görevidir." dedi.
İSKİ Daire Başkanı, Yazar ve Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tosun ise öğrencilere hem bilgi birikimini ve hem de okumanın faydalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tosun, daha sonra son çıkartmış olduğu “Okuma Yazmanın Neyi Olur” kitabını imzalayarak vakıf yöneticilerine ve öğrencilere dağıttı.
Adıyamanlılar Vakfı Sanatçılar Komisyonu Başkanı ve Türk Halk Müziğinin eskimez sanatçılarından Haydar Ulaş ile birlikte Çelikhanlı Dengbejlerden Haşim Tokdemir ve kızı Gülistan Tokdemir mini bir konser verdi.
Burs töreni sonrasında mezun olan öğrenciler vakıf yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz