Adıyamanlı Hentbolcular Türkiye Şampiyonasına Katılacak

7-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan İl Karmaları Türkiye Şampiyonasına Adıyaman’ı temsilen 9 kişilik...

7-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan İl Karmaları Türkiye Şampiyonasına Adıyaman’ı temsilen 9 kişilik kafile katılacak.

Şampiyonaya Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Siirt, Van, Şırnak illerinin katıldığı bölge şampiyonasında Milli Takım alt yapı sporcu seçicilerinin izlediği müsabakalarda seçilen sporcular katılacak. Adıyaman’dan da 8 sporcu seçilmiş ve 16 kişilik kadroya dahil edildi. Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında 6 bölge karması, Ankara, İstanbul, İzmir ve Kıbrıs karmaları birbirleri ile karşılaşacaklar. Bu müsabakaları Milli Takım antrenörleri izleyecek, beğenilen sporcular U-15 Milli Takım kampına alınacaklar.

Reklam
Reklam

Şampiyona ile ilgili bir açıklama yapan Adıyaman Hentbol İl Temsilcisi Akif Ağır, “İlimiz açısından sevindirici diğer bir yön ise ilimiz antrenörlerinden ve beden eğitimi öğretmeni Ahmet Karabulut Milli Takımlar alt yapı sporcu seçicisi, ben de baş antrenör olarak turnuvada görev alacağız. Sporcularımız ve bizler bu turnuvada Adıyaman ve hentbol adına elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi sonuçlarla dönmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inancımız sonsuz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz