Adıyamanlı Kadınlara Beslenme Semineri

Türkiye’nin en büyük sosyal şirketlerinden olan B-fit’in Adıyaman şubesi hafta sonu toplumsal bir projeye ev...

Türkiye’nin en büyük sosyal şirketlerinden olan B-fit’in Adıyaman şubesi hafta sonu toplumsal bir projeye ev sahipliği yaptı.

Misyonu her gelir seviyesinden kadına sağlıklı yaşam ve sporu sevdirmek olan B-fit, kadınların sağlıklı yaşam ve spor merkezi ‘Sağlık Atölyesi’ adı altında bir proje başlattı ve ilk adım olarak sağlıklı beslenme üzerine bir seminer düzenledi. Adıyaman Park Hospital Diyetisyeni Semiha Ekinci’nin konuşmacı olarak katıldığı eğitim seminerine bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Amaçlarının Adıyamanlı kadınlara spor yapmayı öğretmek ve bunu yaşam tarzı haline getirmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Adıyaman Park Hospital Diyetisyeni Semiha Ekinci, “Biz bu seminerle Adıyamanlı kadınların kendi sağlıkları konusundaki farkındalık ve bilinci uyandırmak istedik. Katılımın yoğun olması bizleri sevindirmiştir. Bundan böyle bu tür eğitim seminerlerimiz sürecektir, katılımlarından dolayı bütün bayanlarımıza ve bana bu fırsatı veren B-Fit Adıyaman şubesi yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Güzel ve toplumsal bir projeye ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını ifade eden B-Fit Adıyaman şube yetkilisi Ebru Göksu da seminere katılan bayanlara ve seminerde önemli konulara değinen Adıyaman Park Hospital Diyetisyeni Semiha Ekinci’ye teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: