Adıyamanlı Sporcunun Büyük Başarısı

Adıyaman Rekabet Kurumu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Engin Dogunç, Dünya Gençler Kick Boks...

Adıyaman Rekabet Kurumu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Engin Dogunç, Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında Dünya 3’cüsü oldu.

8-15 Eylül tarihleri arasında Slovakya’da gerçekleştirilen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonasında 86 kilo Full Contact branşında yarışan Adıyamanlı sporcu Engin Dogunç, Dünya 3’cüsü oldu. Milli sporcunun Adıyaman’a dönmesinin ardından okulunda ödül töreni düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Alagöz, Antrenör Haluk Erdoğan, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Alagöz, öğrencilerinin böyle bir başarı elde etmesinden duydukları gururu ve mutluluğu dile getirerek, “Ümit ediyorum ki bu yıl Dünya üçüncülüğü başarısını kutladığımız bu öğrencimizin gelecek yıl Dünya birinciliğini kutlarız” dedi.

Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, okul idaresi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne kendilerine verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederek, ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Milli sporcunun ailesi de törene katılarak, oğullarıyla gurur duyduklarını ifade ettiler. Konuşmalar sonrasında başarılı sporcuya hediyeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: