Adıyamanlılar Derneği’nden Ak Parti’ye Davet

Adana Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’yı ziyaret ederek,...

Adana Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’yı ziyaret ederek, 26 Nisan’da yapacakları geceye davet etti.

Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karakuş ve Başkan Yardımcısı Yaşar Turan ile Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Taşçı, Ahmet Karlı ve Mustafa Özalp, İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı’yı makamında ziyaret ederek, 26 Nisan'da yapacakları geleneksel Adıyamanlılar Buluşma Gecesi'ne davet etti.

Karakuş, her yıl düzenledikleri dayanışma gecesi ile Adana ve çevre illerdeki Adıyamanlıları bir araya getirdiklerini belirterek, "Derneğimiz tarafından geleneksel hale getirilen gecemizle, yaşantımızın ve iş hayatımızın içinde kapılıp gittiğimiz yoğun bir tempo var. Bu yüzden birbirlerini aylarca hatta yıllarca göremeyen bazı hemşerilerimiz gecemizde buluşuyor ve hasret gideriyorlar. Gecemize sizi ve yönetiminizi davet ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayacağınızı umar, siyaset hayatınızda başarılar dileriz” dedi.

Reklam
Reklam

İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentteki tüm sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle iletişim halinde olduklarını söyledi. AK Parti il teşkilatı olarak STK’lar arasında ayrım yapmaksızın hepsiyle iletişimde bulunmaya gayret gösterdiklerini, her kesimi önemsediklerini dile getiren Yağcı, “Adana’da yaşayan Adıyamanlıların yapacağı gecenin güzel geçmesini diliyor, başkan ve dernek yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Bizim gündemimizde şu an için yoğun olarak ‘Barış Süreci’ var. Bu sürecin sağlıklı bitmesi ve ülkemizde ki kardeşlik havasının daim olmasıdır. Dernek olarak sizlere de bu konuda görev düştüğüne inanıyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: