Adıyamanlılar Hafta Sonunu Serin Bölgelerde Geçiriyor

Adıyaman’da hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşınca şehir merkezinde bunalan vatandaşlar piknik alanları ve serin suların...

Adıyaman’da hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşınca şehir merkezinde bunalan vatandaşlar piknik alanları ve serin suların bulunduğu derelere arkın ediyor.

Özellikle gençler bunaltıcı sıcaklardan etkilenmemek için çareyi baraj göleti ve derelerde buluyor. Özellikle Girik Bölgesi’ndeki dere ve baraj göletlerine giden Adıyamanlılar bir taraftan piknik yaparken, diğer taraftan suya girerek yüzüyorlar.

Yüksek kayalardan tehlikeli atlayışlar yapan onlarca genç tehlikeye aldırış etmiyor.

Gençler bir taraftan derede yüzerken, diğer taraftan balık tutuyorlar. Piknik yapanlar bir taraftan yemek yaparken, diğer taraftan okey oynuyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz