Adıyamanlılar Vakfı Kur'an-I Kerim Dağıttı

Adıyamanlılar Vakfı Kadın Komisyonu tarafından Adıyaman'da ki beş Kur'an kursuna 300 adet Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Kadın Komisyonu tarafından Adıyaman'da ki beş Kur'an kursuna 300 adet Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Kadın Komisyonu Başkanı Hülya Göksu ile Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Kadın Kolları Komisyon Başkanı Hatice Dağdeviren tarafından Kur'an-ı Kerimler dağıtıldı.

Adıyaman'da beş Kur'an kursunda dağıtım yapan vakıf yetkilileri Altınşehir Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda tören düzenledi. Kur'an Kursu'nun Yöneticisi Zeliha Kınık, bu güzel davranışlarından dolayı Adıyamanlılar Vakfı'nın Kadın Komisyonu üyelerine teşekkür ederek, Kur'an Kurslarına çok fazla ilgi olduğunu fakat yeterli fiziki imkanı sahip olamadıkları için talepleri karşılayamadıklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

Hülya Göksu ise, Adıyamanlılar Vakfı'nın her yıl çeşitli yardımlar yaptığını ve bu yıl 300 Kur'an-ı Kerim ve 500 öğrenciye Kadın Kolları olarak yardımda bulunduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: