Adıyamanspor’da Rahim Zafer dönemi başladı

Spor Toto 2. Ligi kırmızı grupta küme kalma mücadelesi veren Adıyamanspor’da Adıyamanspor, Bandırmaspor maçı öncesi...

Spor Toto 2. Ligi kırmızı grupta küme kalma mücadelesi veren Adıyamanspor’da
Adıyamanspor, Bandırmaspor maçı öncesi görevine son verilen teknik direktör Mehmet Gönülaçar'ın yerine Rahim Zafer getirildi.

Kulüp binasında yapılan imza töreniyle Rahim Zafer ile kalan 10 maç için anlaşma sağlandı.
Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Rahim Zafer, son olarak İskenderun Demir Çelikspor'da görev yapıyordu. Adıyamanspor ile sezon sonuna kadar anlaşan Zafer, takımın ligde kalması durumunda yeni sezonda da görevine devam edecek.

Reklam
Reklam

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Adıyamanspor Başkanı Növfel Bozdoğan, yeni teknik direktörleri Rahim Zafer ile çıkışa geçeceklerini ve takımı bu zor durumdan kurtaracaklarını söyledi.

Adıyamanspor'un ligde hak etmediği bir yerde olduğunu belirten Bozdoğan, şöyle devam etti: ''Sezon sonuna yaklaştık ve liglerin bitmesine 10 maç kaldı. Fakat puan cetvelindeki yerimiz, ne şahsıma ne de Adıyamanspor'a yakışmamaktadır. Bu sene şanssız bir sezon geçirdik. Halen de geçirmekteyiz. Bugün tüm spor kamuoyunun bildiği tanıdığı, geçmişi dopdolu kendini futbolculuk döneminden tanıdığımız Rahim hoca ile liglerin bitimine 10 maç kala beraber olma kararı aldık. Ben inanıyorum ki yardımcıları ile birlikte bizlerle el ele vererek Adıyamanspor'u ligde bırakma yolunda çalışacağız. Bu sezon başarılı olursak önümüzdeki yılda da inşallah birlikte çalışırız.''

Adıyamanspor'da göreve getirilen Rahim Zafer ise takımı zor bir dönemde devraldıklarını belirterek, el ele verip bu zorlu süreçten başarı ile çıkacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceklerini dile getiren Zafer, ''Adıyamanspor köklü bir kulüp. Başkanımız da yıllardır bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyor. Bu yılki gidişat Adıyamanlı sporseverleri üzmektedir. Bir çıkış yakalayarak ligde kalma adına bir mücadele vermemiz gerekiyor. El birliği ile çalışarak başaracağız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız maçtan galip gelerek çıkış yapmak istiyoruz.'' diye konuştu.

Adıyamanspor Teknik Direktörü Rahim Zafer de ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz