Adıyamanspor'da Silivri Galibiyetinin Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da Silivrispor galibiyetinin sevinci yaşanırken, yeni hedefin...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da Silivrispor galibiyetinin sevinci yaşanırken, yeni hedefin Bursa Nilüferspor maçı olduğu belirtildi.

Sezonun ikinci yarısında topladığı puanlarla taraftarına rahat bir nefes aldıran ve çok önemli bir başarıya imza atan Adıyamanspor’un büyüklüğünün Silivri deplasmanında ortaya çıktığını dile getiren Başkan Hüseyin Koç, İstanbul’da yaşayan Adıyamanlıların takımlarına gösterdikleri ilgi ve desteğin bu başarının arkasındaki en büyük gerçek olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

İstanbul’da gördükleri ilgiden ve özellikle hemşeri derneklerinin kendilerine verdikleri destekten dolayı oldukça mutlu olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, herkese teşekkür etti. İstanbul’da yaşayan Adıyamanlılar tarafından çok iyi ağırlandıklarını ve onların desteğiyle Silivri deplasmanından galibiyetle döndüklerini söyleyen Başkan Koç, şunları söyledi:

“İstanbul’daki hemşerilerimizin desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrıldık. Bu galibiyeti elde etmemizde birçok faktör var ama bana göre en önemlisi taraftar oldu. Maç öncesinde ve maç boyunca bizlere destek olan, Adıyamanlıları organize eden ve ayrıca maçın primini karşılayan Adıyamanlılar Vakfı yöneticilerine ve takımımızın konaklamasını karşılayan Gergerliler Federasyonu Başkanına çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.”

Silivri deplasmanında gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ve maç öncesinde futbolcuların moralini yükselttiğini söyleyen Adıyamanspor Genel Manejeri Mehmet Yıldırım da, deplasmanda alınan galibiyetin ana mimarının İstanbul’daki Adıyamanlılar olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Göreve geldiğimiz günden bu yana oynadığımız en kritik maçlardan bir tanesi de Silivri maçıydı. Bu maç öncesinde rakibimiz bizden bir sıra üstteydi ve bu maçı almamız halinde hem bir basamak yükselecektik, hem de tehlikeli bölgedeki rakiplerimizle puan farkını açacaktık. Ancak maçın zor geçeceğini öncesinden çok iyi biliyorduk ve hafta boyunca hazırlıklarımızı da bu bilinçle yapmıştık. Allah’a çok şükür her şey planladığımız gitti. Bunda da en önemli etken taraftarımız oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: